Kankaköpek – Golden güçlü bir köpek mi?

Golden Retriever Hakkında Bilgiler Binlerce yıldır insanların en iyi dostlarından önde gelen köpekler evrimsel süreçte oldukça fazla üre ayrılmışlardır. Her köpeğin boyutları, tüy renkleri, mizaçları da faydalanıldıkları alanlara bakılırsa değişiklik göstermektedir. Temel olarak köpekler tarafından arım ürünlerini ve evleri korumak amacıyla evcilleştirilmişlerdir. Seneler içinde ziraat toplumundan endüstri toplumuna geçişten sonra şehir hayatına geçiş meydana getiren insanoğlu bu sempatik dostlarını da yanlarında getirmişlerdir.

Evlerde beslenmeye başlayan köpekler koruma ve güvenlik unsurları haricinde iyi de bir dost olmuşlardır. Bu köpeklerin en çok tercih edilenlerinden önde gelen Golden Retrieverlardır. Bu üst derslik türler belirli ücret karşılığında satın alınabilmektedir. Satılık golden retriever fiyatları türün renk ve yaşına bakılırsa farklılık göstermektedir.

Genel anlamda yavru haldeyken satılan bu köpekler tam bir aile dostudur. Golden Retrieverların Fiziksel Özellikleri Goldenlar ana vatanı Birleşik Krallık ani İngiltere olan köpeklerdir. Koyu, sarı, krem rengi, altın sarısı benzer biçimde kürk renklerine sahiplerdir. Dost canlısı olan bu köpekler oldukça da nazik ve anlayışlı canlılardır. Çocuklarla iyi anlaşmalarından dolayı ileler çoğunlukla bu türü tercih etmektedirler. Golden retriever ilanları çoğu zaman bu özellikler ön planda tutularak verilmektedir.

Türün erişkin bir dişisi 32 KG ve 56 santimetre’e kadar büyüyebilirler. Erkekler ise 34 KG ve 61 santimetre’e kadar büyümektedirler. Ortalama yaşam süreleri ise 12 ile 13 yıl arasında değişmektedir. Retriever’ların Tutarları Fazlaca sık satılan bu türlerin piyasadaki fiyatları değişiklik göstermektedir. Golden retriever fiyatları köpeğin tüy rengi, yaşı, cinsiyeti benzer biçimde faktörlere bakılırsa farklılık göstermektedir.

Satılık golden retriever yavruları çiftliğimiz bünyesinde üretilmektedir. Üretilen golden retriever yavruları mızın günlük bakımları ve sağlık kontrolleri veteriner hekimlerimizle birlikte tarafımızdan rutin olarak yapılmaktadır.

Satılık golden retriever yavruları mızın iç, dış parazit uygulamaları ve gününe bakılırsa aşılamaları düzenli olarak Uzman veterinerlerimiz tarafından yapılmaktadır.

Çiftliğimizde üretilen Husky golden retriever yavruları mızın hepsi yüzde yüz safkan olup ırk garantilidirler. Çiftliğimize gelerek alacağınız golden retriever yavrusunu anne altından seçme imkanına sahipsiniz.

Gün boyu uzman veteriner hekimlerimizin nezaretinde olan yavrularımız anne sütü ve profesyonel grup mamalar ile beslenmektedirler.

Erkek ve Dişi golden retriever Yavrularımız satıştadır.

Parazit tedavileri ve ilk aşılamaları tamamlanan yavrularımız 1 haftalık karantina süreci sıkıntısız atlatabildikleri taktirde yeni anne babaları bulmak için siz kıymetli müşterilerimize sunuyoruz.